Touch my pinky

Saturday, 14 April 2012

R I N D U KELUARGA kecilku

Assalamualaikum .. 


Entah kenapa perasaan nie tetiba teringat sangat fmly.. huhu, mybe smlm cakap fon dengan mak terasa dekat ja jaraknya.. Erm, kalau lah dekat dh lma balik umah , tiap~tiap hari balik xpyah suruh.. Mak ! Miss u so much , terasa mcm2 nk luahkan perasaan nie kt mak , tapi terpaksa pendam , adek taw kalau adek cerita everything mak always di cc adek n bg motived n mostly DOA.. xpnah lupa doa , setiap kali mak kol mst tny doa kn.. ADEK XPENAH LUPA LA MAK..







Gambar 3 beranak dlm keta.. msa otw g tgk along ' anak buah ku' di MRSM , sepetang bersama b4 mlm betolak balik SARAWAK... last moment with family make me so sad.. :( 

but i can strong la.. hihii smile always .. ^__________^





Nie la family kami.. xramai pon... tapi kami bahagia , sayang sangat ayah ( En.Tosabun ) , mak ( Pn.Hasnah ) , Kakak ( Junaida ) , abang  ( Junaidi ) .. huhuhu , dari kecik smpae besaq xpnah berenggang n famly.. tup , tup dapat lak continue belajar kt SARAWAK ( UNIMAS) .. memang terbaik la, adoiyai,, memang msa nk berenggang tu menangis gak la.. 

 

Teringat lagi msa family g hantar Airport.. Dalam keta DIAM kot, xcakap.. dalam hati tuhan ja tau... huhuu , "adek x nk g Sarawak , xde spe nk take care msa kt sna , mcm mna nk idup tnpa fmly kt sna".. aduuh, mcm2 pkir msa tu.. ( dalam hati la)..




Hihii.. nie anak2 buah ku sayang.. 3 orang je baru , coming soon kne tunggu abang kawen dlu la..hakhak , kalau dh smpae seru kn.. Erm, bila ade bdak2 nie xla sunyi sngt umah kalau dorg balik bila cuti.. riuh mcm 10 orang ank buah..best2.. Rindu panggilan dorg ckp 'Asu' ... :(

 

 ---> Nor Riesya , Mohd Riezal Zafril dan Mohd Rafiq Zafril




Terima Kasih kerana mewarnai hidupku , tanpa mereka tidak kan mungkin ku akan berada di Menara Gading sekarang .. Disaat ku buntu mencari jalan keluar , mereka sentiasa ada untukku.. Disaat ku kehilangan sesuatu dalam hidupku , mereka pemberi semangat untuk ku.. 

 

TERIMA KASIH ATAS SEGALANYA.. Adek sayang semua.. xde org lain pon xpa, Allah dan keluarga sentiasa di sisi.. xpernah berpaling .. ^_^

 

 

No comments:

Post a Comment