Touch my pinky

Monday, 9 April 2012

Kenangan Dulu Pengubat Rindu ...

Sekarang senyuman ku buat teman2 yang sentiasa memberi support kepada ku

Back to real life bersama kwn2 baik ku yang sengal.. hehehe , dah xpayah pikir benda2 yang tak penting tu kan.. ku sedar ku tidak seberapa jika dibandingkan dengan mereka.. cewah , termasuk lirik lagu 'kisah dongeng' la plak.. 

Huhu.. tacing2 lak..everything gone.. but i try my best to my future life la.. xkesah pon..Haha ngeekk la plak ckp gtu..

Nasib baikla ade kwn y sentiasa memahami jiwa nie.. dari sekolah smpae masok Universiti y sama lak tu..thanks a lot Amy.. sayang amp.. =)

 

 

kawan y sentiasa bagi support and motivate y membina cik Husna ku sayang..hehehe

membuatkan diri nie sentiasa bersemangat untuk maju ke depan, wah.. dh bley jdi kaunselor la Husna kn kn.. xpenah pon merungut kalau kte ade masalah , lagi nk taw adala kn.. Thanks.. ^^

 

 

Shahirah , miss u  la.. thanks cz sudi kol I baru nie.. best gayut lelama n kwn2 y dok jauh2 nie.. Semua dok senanjung , kte jer y kt 'over the sea' kn.. xpe2, bley naik flight..kikiki...  erm, asyik2 thanks yer kan, tapi memang kne ucap pon cz tanpa kwn xde entah ape la dh jadi ngn idop ku nie,, stress je kot.. kte respect awk la Shirah, sanggup datang umah kte if skli jer kte kol n ckp nk jmp tros awk dtg..hehehe, snggup kn dtg wlupon dh taw ari nk ujan.. everything we share story together.. i miss that time to share story with u dear !.. 

 

 

OMG susah benor nk cari pic cik Imah nie..huhuhu, yela kte dh lma xjmpa..awk pling jauh dari kwn lain kot,after ayah imah pindah KL sampai la tukar kt Penang memang kte xjumpa kn..huhuhu, so susah sangat nk jumpa.. sori, imah.. iza terpaksa masokkan pic masa sekolah dlu2..kiki, masa form 6 dlu.. terasa skema ja masa dak2 sekolah dulu.. 

Iza sayang sangat imah cz Imah adalah kawan yang sentiasa take care iza sgt, everything happens kt Iza.. imah mst taw n akan give support sgt.. Iza paham imah nk taw pasal 'tu' tapi sorry sangat Imah, Iza xdapat nk story mory kt Imah.. cz Iza n dia dh 'Private' kn.. hahahah , tp everything OKAY taw , Imah jangan isau Iza ok..If something happens Iza text Imah k.. Thanks a lot cz amek berat tentang seorang sahabat , CINTA , dan masa depan bersama.. <3<3 <3

 

 

Alhmdulillah.. kerana ku masih ada Allah, keluarga dan kawan~kawan yang sentiasa mengambil berat tentang diri ini, tika aku jatuh dan tidak mampu berdiri kerana sesuatu perkara yang aku xmampu selesaikan seorang diri even tough my personal between i and him.. terima kasih kawan2 especially Husna cz bg kte doa itu.. sentiasa amalkan.. terasa tenang diri nie.. 

 

 

Pic nie snap wkt dorg xperasan..hahaha, Kenangan dlu ngan kawan2.. Best la kua n korang.. gler sengal je memanjang.. kikiiiki.. miss sumone in this photo.. ermmmmmm. 8(

Nanti balik kua skli k.. ^_^

** RINDU kenangan dulu between friends either we know each other from school or from camp.. thanks a lot, i appreciate u all cz sudi kwn n kte.. 

** Share everything together even though ade terasa hati skit kekdg tu with sumone.. ithing my BFF know who i said.. 

Jom balik nty kte jmp k. Miss u all . nk gadoh2 manje n korg . perangai y sporting . malu2 kucen.. opss.. hehe

# sengal jer asa bila ckp cmnie kn... but i not focus 4 mf BFF.. but i Hope u all can know my feeling ...tutttttttt.. 
# But now i can make my smile ^____________________________^  senyum sokmo dah .. so, don't worried about me yeah FRIENDS!!!..
 k, thanks SALAM.